breakfast @bangi kopitiam

semalam sebelum memulakan perjalanan ke kerteh kami breakfast kat bangi kopitiam. dekat jer ngan An-Nur. memandangkan nak balik shake dah lewat sangat. hentam sajalah makan kat sini. lagipon bila dah rasa sihat sikit perut berkeroncong.

incik nak makan ape?

tak tahu ape motif pakai baju lengan panjang kalau nak selak sampai ke siku.ngehehe

breakfast kami

orang yang bangun pagi-pagi jer terus kene pergi hantar isteri ke hospital

ubat-ubat- 6 tablet sekali makan? giler ini ubat. kenape die tak buat satu tablet yang 6 kali berkuasa

ubat sekali telan. saya terer telan ubat biji. ubat biji mak tak kesah. ubat cair susah sikit

'macamane nak pregnant makan ubat secekak?'

' u nak i mati ke u nak i pregnant?'

-_-"


waffle petronas bentong.

semalam suami tegur aku dah tak letak watermark kat gambar-gambar dalam blog. die cakap nanti di exploitasi. rasa macam artis la pulok. malas lah rasa nak tempek watermark.

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

You Might Also Like

14 comments

  1. waffle tu sangat la menggeramkan. haihhh~

    ReplyDelete
  2. haha kite pun terer bab telan ubat biji.erk bangi kopitiam ni kid search punye kan?

    ReplyDelete
  3. dami: ouh..yeke..padan la i tengo award denga poster search belanbak dalam kedai die..

    ReplyDelete
  4. selamat sembuh farah.. ubt u mkn 6 bijik tu ok lg.. i kena mkn 18 bijik sekali mkn.. selama 5 hari.. pastu u akan rs "high".. dhla xsdp bila dia cair dlm mulut.. rs cm nk muntah je.. crnye mkn ngn air sirap.. hehehe.. jgn lupa mkn ubat ye :)

    ReplyDelete
  5. nana: kenape private kan blog??invite la i~
    peja kata u dah sihat..bagus2..take care dear~

    ReplyDelete
  6. farah, u duduk mana eh? tgk u bfast kt bangi kopitiam tu teringat zaman check up dulu2. lepas check up kat annur tuh mesti makan kat bangi kopitiam tuh :)

    ReplyDelete
  7. watermark mmg mesti ada..tp kdg2 mcm mls nk edit ;)

    ReplyDelete
  8. huhuhu..tu lah..malas betol nak nak letak watermark=p

    ReplyDelete
  9. alyyayi: sekarang ni dok kat country height kajang..dekat jelah ngan annur ni..huhu

    ReplyDelete