promosi kuih raya 2010

*sticky post*
PROMOSI: BUAT TEMPAHAN SEBELUM PUASA


RM 23-50 biji untuk semua jenis kuih

harga biasa: RM 25

1. snow almond: biskut almond, disaluti chocolate dan bread crumb.

2. chocolate crunchy: biskut berintikan crunchy milo ball, disaluti chocolate.

3.almond bar: biskut almond disaluti chocolate

4. almond london: biskut berintikan kacang almond dan disaluti chocolate



5. biskut oat: bagus untuk sape-sape yang sedang diet.=p sebab biskut ni kurang manis. rasa ala-ala biskut jenama EKO tu.

6. chocolate belgium: biskut ni sangat rangup rasa macam ala-ala sarang semut perisa coklat.

7. suji crystal

8. strawberi: biskut berbentuk strawberi berintikan jem nenas. cantik dan sedap. ala-ala tart sebenarnya. tapi versi cantik.

9. cashew mint: biskut berintikan kacang gajus disaluti white chocolate berperisa mint.

10. tart nenas

11.dephine nut: biskut rangut disaluti white chocolate berperisa oren

12. strawberry chocolate: biskut rangup disaluti white chocolate berperisa strawberry.

13. almond crystal: biskut almond disaluti white chocolate berperisa strawberry

14. almond white : biskut berintikan kacang almond di saluti white chocolate.

15. mazola: biskut kacang mazola

16. suji brunei

17. suji

18. chocolate chip

19. redfel: biskut corn flake campur kekacang.

20. salju

21. yum butterfly

22. green pea

biskut pilihan tuan blog:

1.snow almond: tak muak, boleh makan 10 biji sekali makan. hehe. rasa rangup biskut dengan bread crumb dan chocolate yang cair di mulut. nyum nyum

3. almond bar: biskut yang penuh dengan hirisan kacang almond, dan chocolate yang sedap.

8. strawberry: kalau suka makan kuih tart mesti suka makan biskut ni. tahun ni wajib beli untuk MIL sebab sepupu husband yang kecik-kecik sangat suka biskut ni tahun lepas.

9. cashew mint: saya suka kacang gajus. dan perisa mint tu beri kelainan. kalau tak sama jer semua rasa kuih raya.

11. dephine nut: biskut ni sangat rangup. dan white chocolate perisa oren adalah sangat sedap. antara biskut feveret saya

16. suji brunei: biskut ni kalau sapa suka suji juga wajib beli. lemak bercream disukai ramai.

19. redfel: cookies yang sedap dan rangup.mestilah kan. campuran cornflake dan kacang memang sedap. juga biskut kegemaran.

22. green pea: ni biskut baru tahun ni ade. tahun sebelum ni tak ade. dah rasa biskut teter hari tu. sedap. rasa green pea. haha. dah nama pon biskut green pea kan. saya suka greean pea.

8 biskut ni adalah yang di suggest oleh tuan blog untuk menyenangkan proses pemilihan. tapi biskut lain sedap juga. =)

untuk tempahan hubungi saya

farah: 017-6010051

*penghantaran percuma untuk 10 bekas keatas sahaja

*boleh datang amik sendiri kat giant kinrara or datang rumah saya nanti saya hidang teh =p

You Might Also Like

19 comments

  1. aahhh kuih suji kuih suji kuih suji!! my peberet! :)

    ReplyDelete
  2. menariks...hehe..nnti akak calculate n fikir2...hehe.. farahlah org pertama yg kuarkan list kueh raya ni..byk pilihan! ^_^

    ReplyDelete
  3. kak ieyna: setakat bukit jalil tu free delivery jer. hehe. pilih2

    ReplyDelete
  4. izah: suji tu sedap..saya pon suka suji.huhu

    ReplyDelete
  5. has: meh2..pilih jer nak yang mane=)

    ReplyDelete
  6. uik..Farah buat ke? Bagus..bagus! Usahawan wanita yang berjaya ni! Kan best kalau saya boleh jahit baju ke, raya2 untung ni.

    Entri Terkini Saya: Org Yg Tak Suka Kerja Dgn Perempuan

    ReplyDelete
  7. eh tak lah nia..ade jugak rancangan nak buat. tapi sekarang tak larat lagi. next year mungkin. huhuhu. ni ambik ngan sedara. dia memang berniaga kuih raya dah lama.

    ReplyDelete
  8. rasa cam nak order? ada sample nk test power? penghantaran ke umah dpn kira camne :)

    ReplyDelete
  9. faizal: jiran kene charge mahal la sikit.=p

    nak try biskut ape? nanti farah cakap kat peja sebab die angkut semua tester pergi office die.

    ReplyDelete
  10. uwaaaaaa..... i sangat suka yang no 7 and 17 tuh..... nakkkkk

    ReplyDelete
  11. wah still murah lagi drp kat luar tapi penghantaran berapa tuh..kalau terus amik kat farah boleh ker tak yah hantar2 hehheh..

    ReplyDelete
  12. rynas: meh datang amik kat umah jer..boleh borak2 minum air teh o . hehe

    ReplyDelete
  13. Farah: oohh best gak tu minum teh o..tapi for sure lah dah poser kan huwawawa....tak per..tak per..akak oder dulu. akak tgk mana yg kenan ekkk nanti akak call.

    ReplyDelete
  14. farah rambang mata! macam pegi beli kat kedai pulak. nak order la. nanti alya belek lagi ye :)

    ReplyDelete
  15. farah buat ke..rajin la awk nii..suka la

    ReplyDelete
  16. kalau pos ke johor mcm mane?

    ReplyDelete