dinner lambat

perut i dah diajar dinner awal. kalau boleh sebelum maghrib dah siap-siap makan. makan malam gemok. konon! hahaha..

tapi sekarang ni dinner adalah pukul 9 dan keatas. selalu lambat dinner. naseb baek sekarang bukan masa untuk diet-diet. so makan lambat pon halal kan sajor lah. kalau zaman diet mahu i makan dulu biar husband balik makan sorang-sorang. huhu. tak pon akan jadi case dinner dua kali. petang dah makan, husband balik kerja sebab nak teman dia makan punya pasal makan lagi. lagipon dinner lambat cepat mengantuk lah i rasa. sekarang pukul 10 lebih dah layu dah mata.

Photobucket
dinner semalam

Photobucket
telur dadar jangan dilupakan. hehe


Photobucket
lala masak 3 rasa

masak lala ni guna cara sama jer dengan masak ikan tiga rasa tuh. cuma sos dia buat pekat-pekat pastu masukkan lala terus jadi banyak kuah. huhu

i lagi suka masak sambal macam hari tu kut. tapi husband kata dia suka masak macam ni.

Photobucket
sayur goreng sos tiram dengan tauhu telur

sangat-sangat-sangat berharap zaman-zaman buzy ni cepat berlalu. seperti yang saya nampak sekarang janji-janji manis mu nak ber-babymoon dah semakin tiada dalam kelendar kita. macam dah tak tahu nak sumbat kat mana jer.

jangan jadi janji manis honeymoon sudah.=(


You Might Also Like

6 comments

  1. yang..nak resepi lala tu..sambal ke, yang ni, dua2 pun takpe :D


    terliur wehhh tengok lala tu!

    ReplyDelete
  2. kita nanti insyaallah sempat berbabymoon di kepulauan. join trip family day kampeni.

    :)

    ReplyDelete
  3. sedapp sungguh dinner uols

    ReplyDelete
  4. nampak menarik ur sayur goreng sos tiram ngan tauhu telur tu..

    yums!

    ReplyDelete
  5. lame tak masak/makan lala~

    ReplyDelete