drama tak habis lagi

i tengah tengok gambar husband zaman-zaman baby. ya allah! rasa macam i dah melahirkan sorang lagi peja rusli. isk. sama giler. tapi of cos la girl punya version and lagi cute punya version and cerah sikit punya version. ngeheheh

walaupon muka, kaki, tangan, rambut, telinga, hidung, dan semua-semua lah dengan kata lain ikut dedi dia, tapi maryam mewarisi ke-cute-an memi dia. hohohoho

okeh. bercakap pasal dedi maryam, dia tak jadi balik sabtu ni. extend lagi. kata nye sampai jumaat depan. heh.

meroyan ke memi maryam?

i dah tak larat dah u. dah penat dah tunggu. dah malas nak kata ape. nanti kalau dah sampai masa kene balik, balik lah tu. *mengeluh*

You Might Also Like

6 comments

  1. back for good ke balik kejap je? huhuhu..

    ReplyDelete
  2. letakla gambar peja tu nak tgk hehe

    ReplyDelete
  3. takper...lambat2 pon akhir sekali beliau pasti kembali ke tanah air kan...teruskan bersabar...stay positive at least takyah makan pil perancang dulu...hehe...

    ReplyDelete
  4. huhu...kalau kak eina mau nangis...frust weeeh..

    issh g kata lagu tu pulak ye, ptt bg kata semangat..hu~
    sabar ye mummy maryam..

    ReplyDelete
  5. ala siannya la harap bersabar k, kita lom pernah berpisah lama2 lagik, kalo jadik lagu tu tak tau la camne nak hadapinya kan...

    ReplyDelete