anak manja walid

 maryam makin manja. walid pulak sika manjakan maryam. maryam kalau dia nak something dia tarik tangan kita pergi ke arah benda dia nak tu. almaklumlah tak pandai bercakap lagi. huhu

kalau dia nak mandi, dia akan tarik tangan kita ke bilik air. kalau nak poopoo pon macam tu jugak. kalau nak tido, dia tarik tangan masuk bilik.

semalam dia ambik baju walid, bagi kat walid dia, pastu tarik tangan walid ke pintu ajak jalan-jalan. walid tak layan dia marah-marah. pastu jumpa anak kunci kereta, dia cakap "jom" sambil tarik tangan walid ajak jalan.

2-3 kali dia dok memujuk rayu, akhirnya walid mengalah jua. walid suruh ummi bersiap-siap. nak keluar. keluar g mana? giant jeeeeeeeeeeeee..haha

asalkan keluar jer budak ni. pergi main kat playground giant. ramai giler budak. nak lepaskan maryam pon takut kene langgar ngan budak besar jer.

pakai baju aunty fara kasi. tq aunty~

 dia posing ayu kat tengah-tengah tu, semua orang tak boleh main. haha

 muka masam tak happy sebab ramai sangat orang kut. soh main slide pon tak nak

akhirnya happy balik bila main benda ni

             ok. terlebih happy pulak -____-"

You Might Also Like

9 comments

  1. ouhh maryam yg adorable! :)

    ReplyDelete
  2. seronoknywe maryam dpt kuar main...hehe..pandai ye ajak walid kuar..radhi xpandai lg.heheheh.tp kalo org bukak pintu mmg laju je die nk kuar pintu..

    ReplyDelete
  3. The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hahhaa..muka tlebey happy tu sgt comey!!

    ReplyDelete
  5. kak magh giant mane?kinrara ke?fayyadh pon kalo weekend xkua mana bwk g giant main playground situ je.kalo x nangis2..

    ReplyDelete
  6. anak pompuan biasanya manja dengan ayahnyer kan :)

    jeles mak dia :)

    ReplyDelete
  7. ooh situ eh port maryam..bleh la abg arif ajak dating ni, abg arif pun suka lepak giannt..ekeke..comel dia~

    ReplyDelete
  8. anak2 kak ila pon akan ada stage macam tu cuma berbeza setiap individu..kalu Haziq sebab anak sulung so dia takdak saing lagi so memang sebijik mace perangai Maryam..asal petang kena bawak psuing 1 taman dulu baru buleh kelik rumah..Husna dia xsuka ngatur sangat..meme tak banyak karenah..Ashraf ni tak tahulah ghano..tapi napok mace ok jah..harap2nya lah

    cepat2lah bg adik ko Maryam tu:P

    ReplyDelete