alhamdulillah~

semalam 6 minggu setengah

due insyaAllah 30/12/2012

manufacturing date lebih kurang maryam la ni..sebab due pon lebih kurang ngan maryam. maryam dulu due 1/1/11

tp kalau keluar 20/12/2012 cantik kan tarikh. dah la sama tarikh birthday ngan maryam. jimat duit walid buat birthday sama-sama..heeee

alhamdulillah...tapi masih ade perjuangan yang belum selesai. nak bf maryam 8 bulan lagi. insyaAllah boleh. doa-doakan saya berjaya kawan-kawan!

doa-doakan baby baru selamat and membesar dengan sihat kat dalam perut ni..lemak masa preggie kak maryam ade lagi, so kamu memang akan selesa dalam tu..wahhhhh..kak maryam T_T

perubahan fizikal?perubahan mental?

fizikal mcm xde perubahan sangat kut...since mak badan memang macam orang preggie pong..haha..takde lagi la setakat ni..alhamdulillah..doakan i sihat sejahtera je sepanjang pregnancy ni..sebab i ade maryam nak kene jaga...pregnancy lepas melepek 24 jam pon xpe..nak jaga walid maryam jer..dah besar panjang

alhamdulillah, milk production masih lagi ok..cuma nipple sensitive..tiap kali maryam minum susu mula2 tu mesti tutup mata and ketap gigi menahan sakit..awal-awal jer..sebab rakus budak maryam ni..tp lepas-lepas tu ok

doa-doakan lah semua selamat..=)

You Might Also Like

34 comments

  1. congrats, farah!!
    maryam mst manja2 sbb tak lama nak jadi kak long

    ReplyDelete
  2. Tahniah farah, alahai nanti maryam akan jadi kakak le kan...

    ReplyDelete
  3. Wah..tahniah..
    Maryam jgn nakal2 ok!
    Take care ye.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak....
    moga Allah lindungi akk dan keluarga

    ReplyDelete
  5. tahniah..tc ok...best la mariam lepas ni ada kawan heheee

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah, maryam akan jadi kakak tak lama lagi. take care ok

    ReplyDelete
  7. tahniah farah...
    wahhh...jadik kak long la maryam pasneh...smoga sihat2 sentiasa ;)

    ReplyDelete
  8. TAHNIAHHHHHHHHHHHHH..jaga kesihatan yer

    ReplyDelete
  9. Salam,

    Suka blog u sbb bila kering idea nk masak utk anak,terus surf your menu.ehehe..congrats on the coming baby,kita selisih 10 hari je la edd nnt.eh,tetiba.hihihi...

    ReplyDelete
  10. Tahniah magh n maryam.

    ReplyDelete
  11. tahniah... :)..jga kesihatan ye kak farah :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah..
    kak maryam tahniah jugak..dah naik pangkat jadi 'pangkat'.
    farah, jaga diri.

    ReplyDelete
  13. congratulations farah, husband and kakak maryam! :D

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. tahniah umi maryam.. tahniah maryam jadi kakak pas ni.. take care yek :)

    ReplyDelete
  15. tahniah farah....

    ReplyDelete
  16. hoyeayyy! tahniah..
    aku jeles.. thn dpn pulok aku mulo operasi.. ngeeeee...
    take care magh!

    ReplyDelete
  17. congrats farah.. meh bg maryam kat kitaorg tlg jaga :)

    ReplyDelete
  18. alhamdulilah...tahniah farah!
    sama la ngn kite...tp due awal lagik...hoho

    ReplyDelete
  19. Tahniah maghfarah dan kakak maryam :) jaga kesihatan ye..

    ReplyDelete
  20. Tahniah Magh! yay Maryam nk dpt adik. Sama la ngan abg kembar saya, bini dia due bln 12 gak :)

    ReplyDelete
  21. waaah tahniah! ngam2 maryam dpt adik umur 2 thn eh nnti..best..best.. ^_^

    TC yee...

    ReplyDelete
  22. mek!!!! tahniah!! hehehehe wah..maryam nok jadi kak doh taun depe hehehe

    ReplyDelete
  23. tahniah..maryam dapat adik yay!!!

    ReplyDelete
  24. salam..i suke baca blog u..sebab tgk resepi baby..nway congrats dear!!

    ReplyDelete
  25. waa tahniah mariam nk jd kakak..best..best...

    ReplyDelete
  26. wahhhh tahniah...
    kak maryam jangan nakal2 yer..

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah. Congrats Farah! Takecare :)

    ReplyDelete
  28. tahniah!!!
    insyaAllah niat nk bf maryam sampai umur 2tahun tu akan tercapai...

    doakan semoga semua selamat n sihat

    ReplyDelete
  29. magh..kite doakan awak ngan baby baru sehat sejahtera..

    ReplyDelete